Já chci žít!!!
Matko slyšíš mě.
Jsem připraven.
daruj mě,
tomuto světu,
ze svého lůna.
Já chci žít!!!
Milovat…..
Nenávidět…..
Smát se…..
Plakat…..
Snít…..
Celé noci bdít.
Psát…..
Umírat…..
A znovu ožívat!!!
Jako stromy co shazují své listí.
A znovu a znovu ožívat!!!
V slzách deště tancovat.
Slyšíš matko
Já chci žít!!!
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)