pro mne naopak, basnicky mne nezaujala vubec, myslenka asi ovlivnena okolim a co se za posledni mesice deje, ja tu vsak hodnotim kvalitu, dle mne, tve basne a ta je hodne pod prumerem, neni propracovana, pripada mi hodne urychlena, i kdyz nemam zdani kolik pile za ni stoji, jen rikam svuj nazor, plus veci jako rytmus.. navazovani rymu... no proste .. mohla byt jiste lepsi.
18.09.2010 21:18:00 | saddova
Pro mne hodně působivé, k zamyšlení a tak trošku vzpomínkové, ale aj současné. Víš, při čtení jsem si prostě vzpomněla na jednu osobu, jejíž zloba, nenávist a lži neznají mezí a to je hodně bolestné, tak jako Tvé dílko... slzénkové.
18.09.2010 11:11:00 | NikitaNikaT.