Hmůj je přecik zapotřebí k temu, aby úroda byla bohatá... věř, že aj to Tvé zaseté bude hojné... Nevzdávej se a nehaž flintu do živa, nepřeživej, neprožívej, ale užívej si života.
18.09.2010 11:22:00 | NikitaNikaT.
Hnůj na mě nahází, páchnoucí, tlející...,
já se však nebojím, neb jsem věřící:-))ST.
18.09.2010 09:29:00 | Jeněcovevzduchukrásného