Moldoveneasca..
Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=ZQLKJ7gCV34
Cine joaca, canta cine
draga, uita-te la mine
cantec, joc si voaie buna
hai, sa jucam impreuna
moldoveneasca nie je
pre dve nohy unavené
tanec v čulom rytme, svieži
toč - na inom nezáleží
tanečný vír do kolesa
tempo stúpa, späť neklesá
v presnom s hráčmi pohybe je
víchor žne, kto vietor seje
rozkrútil sa tanec hravý
čo ťa baví - neotrávi
tancuj, kým tmu neunaví
svit.. kolotoč nezastaví
Přečteno 259x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Psavec, Mbonita, hašlerka, Gabrielle, NikitaNikaT., Květka Š., modrá..., Tamara, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)