SPOUTANÁ V ŘETĚZECH
Anotace: varovaní:obsahuje jedno sprosté slovo
Spoutaná v řetězech
své vlastní bezmoci
tichý zrychlený dech
strach co zabijí bez emocí
Tvé oči jsou jak mrtvá slova
co do hříchu se schová
jsi prázdnota v tom krasném těle
hřích co zbude jen pro nesmělé
SMRTI CO JEN ŽALUJE
SMRTI CO JEN ŽALUJE.....
svědomí ukrajuje
ustřižena nahota
těla co nepoznala anděla
Zkurvená Samota
Láska jí zabila
ale potom do kraje
pachuť krve se vzdaluje
zrychlený dech
spoutání v řetězech
Přečteno 387x
Tipy 26
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, PIPSQUEAK, malá slečna, zenge, Juraj Hrom, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)