KRVAVÉ SLUNCE
Anotace: Komunikujte, komunikujte a komunikujte.
KRVAVÉ SLUNCE
zapadá do ticha
myšlenek
hlubokých
jako propast
nedorozumění
mezi námi
Studený vítr
si pohrává s ozvěnami
otázek
nepoložených
jako bolest
s nevědomím
že jsme sami
Dlouho potrvá
než opět řekneme
svítá -
Přečteno 548x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Noc17, jaroslava anna, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)