Klec II.
Anotace: ..................
Co jenom dále?
probuzení z opileckého šílenství
po několika týdnech
když piji víno
cítím jak je kyselé
jak kdybych se zkazilo
co jenom…
stalo se
proč nechutná tak jak by mělo
hrozny v mé ruce
vypadají jak tváře starého člověka
tak vrásčité
bez života
tělo ztratilo
svou sílu
jen v mysli
zůstala chuť
po kapkách vína
oči mám propadlé
neoholená tvář
bolest hlavy
strašná představa noci
zas další noc
nechci zažit
s láhví vína
do východu slunce…
Přečteno 284x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, Gabrielle, Laivindia, NikitaNikaT., Jiná, Psavec, Princezna.Smutněnka, CULIKATÁ, Květka Š., padající do neznáma, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)