Radost dětem
Anotace: ...začíná představení, zaujměte místa :)
Loutkáři tahají
za nitky dětských
radostí i smutků
. . .
rozpláčí menší děti
loutkou černokněžníka
s hlubokým basem
. . .
divadlo Radost a smích
hraje dětem na onkologiích
a dostálo pozoruhodných skutků
. . .
sklízí šťastné úspěchy
na poli dětské zábavy
vítají diváky melodickým hlasem
. . .
již bez ošklivých černokněžníků,
čertů, ježibab, a loupežníků
. . .
hrají pouze inscenace
plné zábavy a pobavení
. . .
a k tomu není potřeba
mnoho loutek k vybavení
. . .
a spokojenost malých diváků
je pro ně největší odměnou
. .
a malí nedočkavci se ptají
kdy další představení proběhnou
.
a spokojenost je vyrovnaná
.
tak to má být
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: dream in emptiness, Gabrielle, hašlerka, jitka.svobodova, Jiná, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)