Anotace: ...................
Některé z tvých básní jsou plné citu. Každého citlivějšího člověka vezmou u srdce, ale vzápětí se vytratí mezi miliony dalších takových.
28.09.2010 14:08:00 | Elvien
Krásně jsem si početla, lehce snivě, ale Tvá slůvka znějí tak hřejivě, nadějně, upřímně. To mě upoutalo a vtáhlo mezi řádky, kde ať každičký se prochází dle svého. ST!
20.09.2010 07:59:00 | NikitaNikaT.