stylistická...
Anotace: když je dobře odvedená...
pracuj nadšeně
ale i s rozmyslem
aby se na mne dalo koukat
i za pár let
já Ti budu pomáhat
sem tam broukat
a nabízet řešení...
ostříhej mě
omyj palmovým vínem
odstraň co se nehodí
prázná místa vyplň jasmínem
nebo temnou hmotou
chvíli mě nech uležet
a ve volném čase
s otevřenou hlavou
studuj vědění...
pak mě hezky osuš
ve froté ručníku
a s využitím triků
pro pružnou elastiku
potři mě vonným olejem
z bylinek a koření…
cítím se báječně
jako znovuzrozený
teď už mě jen zabal
pomaluj obličej
a nasaď pokličku..
díky
není nad to
mít šikovnou Balzamovačku…
Přečteno 350x
Tipy 28
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, zelená víla, Jana M., isisleo, Churry, střelkyně1, Dota Slunská, divoska_jaja, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)