Ty jo, tak tahle je extra povedená. Nádherné obraty, plná představ a nálad. ST
23.09.2010 06:41:00 | Jana M.
..lék na trvale nevyslovené či nevyslovitelné..
..je třeba žádat od filosofie..
20.09.2010 19:32:00 | isisleo
Svět
jako obraz těla z obou stran
co se od sebe nedají odtrhnout
ani se na sebe podívat...
prý vše pojmenovatelné
v mlhách paměti
se jednou může vypařit
takže to znamená
že trvalé zůstává
to co nelze vyslovit....
...je to nádhera...krásné myšlenky,úžasně poskládaná slova v celek...krásné!!!
19.09.2010 18:44:00 | pejrak