Mnohdy lidé kvůli snům nevidí realitu, která by mohla být ještě lepší. Jednou vždy nastane čas, kdy se musíme rozhodnout. Budeme na sen jen čekat, nebo mu půjdeme naproti. A pokud mu nemůžeme jít naproti. Dovolíme snům, aby nás brzdily, nebo je opustíme? Já si myslím, že odpovědi jsou jasné... =)
20.03.2011 13:07:00 | Miro Sparkus