Slunečné ráno
Dnes ráno jsem šla
učesat se ven
a přivítat
tak krásný den
Zpívají ptáci
slunce po tváři hladí
po těle hřeje
inu skvělé
Tu na mě sedl
překrásný motýl
Však než jsem si jej
stačila prohlédnout
on stihl
s lehkostí odlétnout
A ta něžná
na trávě rosa
až by člověk v ní
chtěl tančit bosa
Prostě jsem šla
přivítat den na zahradu..
..tohle ráno nemá věru vadu =)
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Jacob P. Verlaine
Komentáře (2)
Komentujících (2)