Skřítek
Maličké postavy
však velký duší
o každém z nás
ví víc než kdo tuší
Možná je milý
a možná mrzutý
už zase sílí
na delší chvíli
Nevím zda má kalhoty
košili
či frak
Tak či tak
tenhle malý velký muž
umí do citů vrazit nůž
To zlej skřítek svědomí
nám hlodá díry do hlavy
Ale kdo je jeho protikladem?
Kdo ty díry napraví?
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, Květka Š., 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)