Anotace: nesmyslný svět..
Nezájmem je cítit tento svět,
a dobře voní jen honba za penězmi...
Bohužel
01.10.2010 16:56:00 | whiolet
Je to tak...
20.09.2010 20:27:00 | Klementine
dojme nás jenom to, co se nás bezprostředně týká, v žádným případě dnes nemůžeme očekávat empatickou účast druhejch. Hnusnej, bezcitnej, falešnej svět.
20.09.2010 18:49:00 | 6thSun
Smutný to...nejspíš je... ale hlavně to hrozně moc mrzí... smutný - na tom je hlavně to, že si to ani neuvědomují...
Člověk někdy ani nepozná, že to co všichni považují za normální, je ve skutečnosti extrém - jak v kladym, tak v zápornym slova smyslu... :)
20.09.2010 17:54:00 | rry-cussete