Dýdžejka
Tak už přiznej si to
máš pravdu vepsanou
ve vráskách na čele
jak v rýhách vinylových desek
Jehlou ostrou jak dráp
život přehráváš...
záznam své životní symfonie
Přiznáváš
komponisto,
že skládáš, hraješ, přehráváš
a hledáš svoje místo
stále dál
Tou novou vráskou
napříč obličejem
osud tvůj záznam
už nenávratně zdegeneroval
Tak tlačíš na jehlu
a pomáháš si
křečí vyžehleným čelem
Záznam správně
přehrávat se snažíš
dokud se neobnažíš
na holou kost
...a dost...
Přečteno 303x
Tipy 34
Poslední tipující: Bíša, modrá..., Efiee, drsnosrstej kokršpaněl, nejsembásník, PIPSQUEAK, Paulín, jedam, Kars, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)