----O NÁS, O LIDECH---
Anotace: báseň mírně upřímná
Zahalení pláštěm citů a emocí,
toužebně prahneme,
svádíme nemoci.
Pyšně procházíme řadou cest,
na které tvrdohlavě nechceme se nechat vést.
S neovladatelným chtíčem oplácíme chyby druhých,
závist známe jako své boty,
ten známý záškodnický smích,
to nutkání, tu lživost,
znáš to i ty.
Rodíme se čístí, neposkvrnění a tak zranitelní.
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab, angel.michelle, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)