Anotace: zase ty noční můry
ahoj saddova :-) mno, nevím nevím, jestli je to podprůměrné, v tvých očích možná jo, ale když člověk ví o čem píše, tak bych si to ani nemyslel. Prostě kolik lidí řeken, že co vyplodí Krchovksý je podprůměrný, - a kolik lidí (včetně mě) tvrdí, že je to největší genius dneška ;-) každej holt píšem jiank..
21.09.2010 10:50:00 | Chašmodský
Některé sny se plní a já jen doufám, že tento zůstane jen tím pouhým snem... raději zlým, než reálným.
21.09.2010 09:08:00 | NikitaNikaT.