Neplač,ono se to lehce povídá,viď?Život se někdy tak zamotá a je těžké ho potom uvést do původního stavu.
21.09.2010 12:24:00 | CULIKATÁ
myslenka pekna, zpracovani pokulhava.. Pokud chces jako labut žalem hynou,tak jí bud.. to je kazdeho svobodna vule, jak moc si necha ublizovat..at uz sam sebou nebo ostatnimi...
21.09.2010 10:01:00 | saddova