slunovrat a neštěstí v štěstí
je obrazem který jsem jen tak cák
barevně
do rámu nálezů a ...
Namaluj mi to, prosím, Františku
nádherné..ST!
21.09.2010 20:04:00 | hašlerka
musela jsem si ji přečíst dvakrát dokola
jako všechno, co je kvalitně a dobře psané
musela jsem lépe vnímat, chtít, ať vyvolá
pocit poklony, kterou Vám nyní skládám, milý pane...
21.09.2010 11:43:00 | šuměnka