pod kůží...
na potemnělé hladině
se topí krvavé paprsky
dnem zestárlého zlatohlavce
a pod vodním zrcadlem
v netušené hloubce
vytryskla intuice...
sedíš na křesle
z dob dávné renesance
v paví róbě
s vlečkou opalizujících per
obtočená ostnatým drátem
v očích tér
přehlížíš prostor
jako plachtící raptor
koženou rukavičkou
se dotýkáš mé tváře
a říkáš
posaď se...
donesl jsi mi co hledám?
madam
pro vás to mám...
prošmejdil jsem
mnoho světů
jako věčný amatér
pátráním po noze spanilosti....
prý se říká
že ono chvění v ní
se jednou vytratí
avšak dobrý dialog trvá
ale
také se tomu říká
slasti
prostě proniknout k někomu
až do morku kosti...
Přečteno 365x
Tipy 44
Poslední tipující: isisleo, zvířenka, Gabrielle, zelená víla, Jana M., Churry, mademoiselle secret, LeeF, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)