Kulka
Stojím tváří v tvář hlavni
zatím nestřílí to je hlavní
během chvilky,během mžiku
vzpomenu si na pár krásných okamžiků
s úsměvem na rtech se vzpříma podívám
sic s pocitem bázně lehce se zachvívám
Tak už hergot začni
jednu kapitolu života ukonči,druhou načni
V mém životě již jen od nítě prázdná špulka
To vše ukončila dobře mířená kulka
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, mademoiselle secret, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, Kett
Komentáře (0)