Jsem na dně
Každý se na mě vykašlal
Každý,kdo mě měl rád
Kdo mě miloval
Jsem v hospodě
Sama u stolu
Kolem mě cizí lidé
Co přišli pospolu
Popíjim kávu
Další cigaretu zapaluju
Všechno zlé,co jsem udělala
Všeho teď lituju
Lítost mě ale samoty nezbaví
Snad jen ostatních odpuštění.....