POHLEDANÍ
Kde slovo končí
kde ale začíná
když smrt ale
život protíná
Jsou dívky stále
neděje nežívá
od rána do noci přežívá
když se nedívá
Prázdná jsou zrcadla
nepsané role
budoucího divadla
nahoře i dole
Jen úsměv,ticho pláč
proč a nač...
jen bez čekání
dá se do hledání.....
Přečteno 275x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Niky88, Psavec, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., ZILA78, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)