.
zítra bude pořád...
jen ti dá zabrat
tvůj nový koráb
až ho budeš
Achabe, od kolíbky
do tvých barev
už posté natírat
.
24.09.2010 23:32:00 | a_tao
Já si ji přebrala po svém
život moc rychle utíká
samota na břehu Tvém
o teplu náruče neříká:(.Možná je o něčem jiném,ale to neva:)).
21.09.2010 18:49:00 | CULIKATÁ