A DÁL ?
Anotace: Někdy to jde i dál
V polotemném území
Tmavomodrá zář
Proč už někdo nezmění
Moji smutnou tvář
A dál, a dál, a dál se usmívám
Mým tajemstvím prospívá
Když je pochopíš
Kam se smutek ukrývá
Když máš plnou skrýš
A dál, a dál, a dál se usmívám
Když ti očka nezáří
Duši zavíráš
Pohladím tě po tváři
Zas se usmíváš
A dál, a dál, a dál jsem to zas já
A dál, a dál, a dál jsme ty a já
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: teo7322, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)