Proč bolest neutichá?
Proč mne bolí srdce?
Proč mne bolí tak prudce?
Proč mne bolí dušička?
Proč pláčí moje očička?
Proč černé myšlenky nenechají rozum spát?
Proč nenechají ústa se v klidu smát?
Proč topím se v představách o budoucnosti?
Proč se bojím vlastní lidskosti?
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: annuska, dream in emptiness, Jiná, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)