EXPERIMENT
Anotace: pocta WAYWARDOVI
...............
na vodě tancuje
...............
N E P O D D A J N Ý / P L A M E N
...................
mladé hochy rajcuje
...................
N Ě Ž N O S T / P A N N E N
...........................
a nebe zatahují hořká slova
...........................
T V É / S R D C E / JE / K Á M E N
.....................
mladíky popadne zloba
.....................
A / C I T / J E / O M Á M E N
...............................
a koho obejme NEcit kolem ramen
...............................
J E / V / D U Š I / P O P R A V E N
................
a navždy uvězněn
................
......
.....
....
..
.
ve víru proměn
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, dream in emptiness, CULIKATÁ, Mbonita, Linda Etschyick
Komentáře (2)
Komentujících (2)