Drž mě a nepoštěj

Drž mě a nepoštěj

Anotace: každý z nás potřebuje někoho, kdo bude po jeho boku v dobrém i v tom špatném

Pomalu zříš karty své
a nesmyslně vybíráš
Činy jsou nemilé
čím se probíráš
Na stranu stále uhýbáš
na lep nalítáš
nic nevímáš
Na stranu stále uhýbáš
na lep nalítáš
nic nevnímáš

Ruku mi dej a drž mě
Ruku mi dej a drž mě
pevně mě drž

Kolikrát mám to vdát
a zas vtát
Kolikrát mám se ptát
máš mě rád
Kolikrát sílu mi to bude stát
mám čekat

Ruku mi dej a drž mě
Ruku mi dej a drž mě
pevně mě drž
Autor Linda Etschyick, 21.09.2010
Přečteno 280x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel