Moc krásně jsi to napsal.Ty máš obojího vrchovatě:))Kdo másrdce,jak má být
mnohému,dobrému se může naučit:)).St,moc
pěkné.
22.09.2010 08:25:00 | CULIKATÁ
Lidé jsou různí... také znám někoho, kdo si myslí, že je chytrý a občas snědl moudrost všeho světa... ale v zápětí se dozvídám, zde dočítám, že je s tím tak akorát veta... to mi pak nezbývá, než se usmívat a tak něka si řéct... že ta osoba je svým způsobem chudinka. Samozřejmě jen v jedném slova smyslu. V tom druhém si to dělá všecko sama.
22.09.2010 08:14:00 | NikitaNikaT.
rozum je nepřítel a srdce je opravdový přítel..tak to bylo,je a bude..
22.09.2010 07:16:00 | Agniezka