Anotace: Každá zkušenost (ať už špatná nebo dobrá) se nám v životě hodí...
Sbírka: Co kdyby
Vše zlé je pro něco dobré a ze všeho si něco můžeme vzít pro příště.Hezky napsáno.
22.09.2010 10:32:00 | CULIKATÁ
tý jo..úplně jsi mi vzala dech.. tohle je fakt nádherná báseň.. a všechno v ní je pravda.. krásný obraty na začátku a moudré poučení na závěr.. Klobouk dolů.. píšeš krásně!!!
22.09.2010 08:33:00 | Veronika.P