BÁSNICKÁ ÚCHYLKA
Ani ti nedovedu říct,
kolikrát jsem zhřešil.
jen pro tu bolest osamění.
Všechno je jednou poprvé
a možná taky.................
.............................není.
Znáš ten pocit,
ten pocit,
co uvnitř v tobě pláče.
To je právě to osamění,
nejlepší doba ke tvoření,
nejsilnější pud na umění.
Takové básnické bláto,
prostě humus.
A v hlavě,na papíře rodí se zlato,
jednoznačně slohový brutus.
Slova co berou dech
a rýmy co doženou tě k slzám.
Celá staletí schovají se ve snech
a nebe ustoupí mlhám.
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, labuť, malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)