Kdo jsi?
Anotace: Ty jsi já a já jsem ty
Kdo jsi a co tu chceš,
proč nosíš moje šaty?
Ležíš v moji posteli,
šlapeš moje paty.
Jsi divná, zlá a škaredá
a zrcadlo vždy puká,
když se do něj podíváš,
tvůj odraz na čelo si ťuká.
Nikdo nevidí co ty,
slyšíš zvuky nicoty.
Já jsem ty a ty jsi já,
nechci tě, jsi zbytečná.
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Antares, Giginka, CULIKATÁ
Komentáře (0)