O nás bez tebe
Anotace: no nevím, jen tak mě to napadlo,přímo napsaný,neupravený,neučesaný,...atd.
Dotýkej se mojí duše
dotýkej se mého těla
nechovej se ke mě hluše
dobře víš že bych tě chtěla
Pohlaď mi vlásky
zašeptej jak se ti líbím
dej mi trochu lásky
z tvých slepoty já už šílím
V noci z lásky nemůžu spát
a ty si jako dřevo chrápeš
tak měj mě aspoň trochu rád
neříkej že mě nechápeš
Utrápíš moji duši
srdce zlomíš na kusy
nejsem tvojí zlatuší
už zabili mě pokusy
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Giginka, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)