Pokus-omyl aneb 4/8 versus 32/63
Anotace: ...za zkoušku nic nedáme?
°°°
Chtěla jsem po vzoru
pokusomilů
na výsluní dlaní hřát se..
prstíkem
vyrývat důlky
na tváři
i na zahrádce
Rozplétat
zapeklité
tajemné
vyzývavé chutě
obrace i hladce
častou krůpějí radosti
zaoblovat hrany...
...a místo slaných
vyhřátých oblázků
hliněných kuliček
po jamkách lačnících
kolik jen se zachce
.
.
sděluji dojmy
velice kratce
°
°°
°°°
HRUBA FRAKCE
Přečteno 270x
Tipy 18
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, la loba, šuměnka, Marfuša, Gabrielle, hašlerka, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, 6thSun, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)