Ticho
Ticho ochromující
Její mysl i tělo.
Je zrádné,
Tak jako nůž od někoho
Nečekaně vražený
Do zad.
Hlasité myšlenky
Uvnitř jí samotné.
Zabíjí a spalují
Za živa
A
Z prázdnoty v jejím srdci
Se stává červí díra,
Která pohltí nejen
Duši, ale i vše, co z
Její schránky zbylo.
A pak že v tichu se ukrývá naděje...
Komentáře (0)