Dievča
Drobné dievča
stojace v kúte myšlienok
v šatách farieb dávnych čias
a smútkom potrhanými
nitkami okrajov
jemné dievča
s hviezdami v očiach
utopenými v hlbokom pohľade
s tichou výpoveďou
za zomknutými perami
osamelé dievča
na rázcestí vzdialených životov
s tieňom vpleteným do rias
a majúce krehké sny
končiace motýliou smrťou
takto ju vidím keď smúti
a slzy sa jej vpíjajú do šiat
.
.
to dievča menom DUŠA
Přečteno 325x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, Bíša, Žqáry, Bean, WhiteSkull, carodejka, Gabrielle, jedam, James Libustka, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)