Peřeje
Anotace: ...rozpracovaná
Sbírka:
Co kdyby
Ve stínu záře
a hořících plamenů
s nadějí svázanou
výčitkami
ze slov hřejivých
zůstaly jen fráze
místo slz dívám se
do falešných úsměvů
a urážky
co ve větách skrývají se
spojí se s myšlenkami
odplují snáze
po peřejích
a přes překážky
a stanou se
vzdálenými
nadějemi
...
Přečteno 336x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, labuť, nejsembásník, Monicckaa, Veronika.P, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)