Hele, sonet je to perfektní, ale víc už do mladýho nešťourej, a to ani v dobrém, (budoucí / potenciální ?) tchýně by se měla navenek tvářit alespoň trochu odměřeně... |;-))
08.10.2010 08:00:00 | Špáďa
Kéž Vesmír Tobě napoví
tichý zaslechneš ten hlas,
co lásku navždy potvrdí
a dá ji poznat z nás
Tichý hlas bude laskavý,
řeč s Tebou tiše naváže
Tvé pochybnosti zastaví
a Pravdy tvář Ti ukáže.
29.09.2010 00:48:00 | Veselý Drak
šuměnko, to je moc a moc pěkně napsané, tak moc upřímné a já věřím, že svůj účel Tvá slůvka splní. ST!
24.09.2010 09:11:00 | NikitaNikaT.
Slíbila jsem, že Ti budu psát!
Tak pevně doufám, že má slova obdržíš
Kéž rozplyne se nitra vlastní mříž
když Luna v temnu začne mocně plát…
Kéž na srdce se změní tíhy výš
když Lásku Tvojí evidentně sžírá hlad…
Pěkné věnování ST!
24.09.2010 06:34:00 | xoxoxo