Chci zemřít ve tvém náručí
Byli jsme spolu a byli jsme svoji,
krev se nám smísila, byli jsme jeden.
Duše se léčí a srdce se hojí,
Amor byl na špatnou cestu však sveden.
Den za dnem jsi stále děsivější,
začínám vnímat bolestné ztráty,
nejprve duše a pak i tělo,
odlétáš pryč na křídlech temnoty.
Kdo mě teď milovat naučí,
když tvá růže přestala vzkvétat?
Chci zemřít ve tvém náručí,
nepřeju si už v oblacích létat.
Přečteno 594x
Tipy 15
Poslední tipující: Anjesis, Charibeja, James Libustka, Gabrielle, dream in emptiness, urcite.me.neznas, Petbab, Květka Š., Kett, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)