V každém z nás se skrývá v snách
V každém v nás se skrývá v snách
potencionální krutý vrah
v každém z nás se skrývá v snění
bytost která denní není
bytost skrytá v nebytí
bytost co chce škrtiti
vztahuje prudce zas
své kruté ruce z nás
v nemožných množinách ztracena
námi i světem nechtěna
zvadlý květ
vteřina, lásky vřetena
hlubina bezejmená
hořký med
zabíjí tiše....pššššt...
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: pamp_elka, Gabrielle, 6thSun, Roman.Tycka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)