Anotace: dokončení včerejšího anotace k vlastní básni/hledej/....
Co na to řéct? Prostě ze života, a myslím, že aj dosti trefné. ST! jako vždy.
24.09.2010 09:07:00 | NikitaNikaT.
romano,ja to špatně napsal,ale už opravil Obětí..ale asi obé je dobře...
23.09.2010 18:28:00 | Radek.oslov.Šafárik
tak zase nevim, jestli jsem ji pochopila ... je anebo neni v tom spojeni chyba?
Lovec objeti nebo lovec obeti, nebo oboji?
23.09.2010 17:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba