Nezapomeneme
Slzy v očích mám a stále doufám,
že je to jenom sen, že to zmizí jeden den.
Rána to byla, když odešla si,
ani čas nezahojí tu bolest naši.
Teď je ti líp, všichni myslíme na to,
že je to lepší než v bolestech žít.
V srdcích tu snámi pořád jsi...
Tak klidně spi. :´-(
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Teroush, zelená víla, B.a.r.b.a.r, CULIKATÁ
Komentáře (0)