Loučení
Obejmi mě a nezapomeň mávat,
až se budeš loučit!
Nesmutni, neplakej,
vše krásné se musí skončit,
Aby mohlo začít něco nového!
Až si naposledy podáme ruce,
strč ruku do kapsy, do levé,
najdeš tam lístek ode mne
a ne něm : NEZAPOMEŇ!
Na loučení je krásné,
že se můžeš těšit na návrat...
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: jvacl, Gabrielle, Tamara, James Libustka, Psavec, labuť, Veru, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)