Anotace: ...odehrává se uprostřed babího léta... (obsahuje vysvětlivky k otázkám "Co asi tak mohl mít básník na mysli když říkal ta divná slova")
Tentokrát snad komentáře lepší samotného díla!
...
Jo, ony jsou vlastně jeho součástí, tak beru tak trochu zpět! |:-))
08.10.2010 08:03:00 | Špáďa
Znám plno autorů, kteří by takhle měli psát, abych pochopil, co vlastně chtěli říci. Někdy nevím, zda jsem magor já nebo on! To kecám! Někdy ne, často! :o))
25.09.2010 00:30:00 | Zasr. romantik
tvá aktovka je plná
překvapení
a je jisto
že na nebi jest čisto
anděl tvůj
své jméno má...
zove se...Alenka:-)
ST
23.09.2010 20:24:00 | Mbonita