Tóny klarinetu
Ráno hnusně,
večer vkusně.
Prstem luskne nehledíce,
ráno ze sna probudíce,
již spánku nechtíce.
Parte psané v rukou majíce,
proč-li čekat více.
Pravý čas přicházejíc ze země,
v níž zvíře tlejíce,
pod tíhou hříchu hnijíce,
nechce žíti více.
Noci dlouhé procházejíc,
sám při měsíčním svitu,
poslouchajíc tóny v nitru,
s doprovodem klarinetu.
Probouzejíc hlasem tklivým,
ve správnou chvíli,
slyšíce naříkat motýli...
Večer hnusně,
Ráno vkusně
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
Komentáře (3)
Komentujících (3)