Je to normální?
Anotace: (23.9.2010)nenormální dílo...
proč život je tak složitej?
člověk nechce být sám
chce být s někym
avšak když má možnost
skončit se samotou
je většinou radši sám...
je to normální?
melancholička
představující si
krásný život
ve dvou
dlouhotrvající
nádherný vztah
zatím jen sen... :-(
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)