Anotace: Když cítíš jak někdo násilím otevřel tvé nitro a snědl tvé vnitřnosti, jak jsi za léta zrezivěl..dosáhl jsi na dno, ale tím, že sis uvědomil situaci, tím jsi našel v kontextu i prostředky, jak se vrátit zpět do života. Takže pozitivní báseň o vnitřní síle
Sbírka: Disappointing
smazat to nemohu, ale muze se zde omluvit za spatne pochopeni vyznamu bití.... :o) chyba na mem prijmaci .
27.09.2010 22:12:00 | saddova
Olovo = je těžký toxický kov(je těžké žít srdcem,je to i nebezpečné), který je znám lidstvu již od starověku. Má velmi nízký bod tání (je velkmi zranitelné) a je dobře kujný a odolný vůči korozi (ranám osudu)...takže je to věc názoru a co se říká(viz má zlaté srdce) mě zas tak nezajímá, naopak raději vymýšlím něco nového neotřelého :-)
24.09.2010 01:56:00 | Nonna
Olovo-měkký kov. Takové by mělo být srdce? Může být též ze zlata a to se dá také opracovat dobře.Nechám této úvahy, já bych totiž brala z oceli a to jen pro pevnost víry v jeho plnohodnotný život pro každého v okolí.
24.09.2010 00:58:00 | jaroslava anna
jo dobry, nicmene to dle me neni basen, spis by se hodila do uvah.. a pozor na hrubky bití - bytí.
23.09.2010 21:30:00 | saddova