Zrada..
Anotace: staré vzpomínky..
Stál jsi tam a díval se na ni,
seděla a smála se s jiným.
Věděl jsi, že nemůžeš za ní,
už dávno nejsi jejím milým.
Zkusil jsi to a ona se usmála,
dotkl jsi se jí a ona rozehřála.
Však kvůli Tobě vědomě ublížila,
lidem co tolik milovala.
Vzal jsi ji za ruku a slíbil celý svět,
objal jsi ji a znovu se cítila v bezpečí.
Teď však je jako noční květ,
co slunce mu nesvědčí.
Proč stojíte na kraji prudkého srázu??
Vím to, vím, že ji chceš pustit.
Ona dala Ti všechnu svou krásu,
a ty ji chceš zradit?
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka
Komentáře (0)