Anotace: ............
Krásné verše. I já mám syna, zatím maličkého. Toto jednou slyšet od něj by byla nádhera.. :)
01.10.2010 15:04:00 | Pevya
Tak krásné vyznání lásky mamince,jsem ještě nečetla.Tvou maminku potkalo to nevýslovné štěstí,že má tak hodného syna.
30.09.2010 18:29:00 | jitka.svobodova
Pěkná, o něco lepší, než ta předchozí... Z téhle se dá vyčíst silnější cit nebo zážitek. Vzpomněl jsem si při ní na Oskara Petra a jeho písničky (soundtrack Pupendo anebo Hříšná těla, křídla motýlí pro Anetu Langerovou).
24.09.2010 20:16:00 | J.U. Ray
To je tak nádherné, až se mi srdíčko sevřelo. Určitě jí mamince dej, zaslouží si to. Díky za nádherné počtení.ST!!!
24.09.2010 11:20:00 | Tamara
Není třeba slov... a když to věnuješ, možná i slzy štěstí uvidíš na její tváři...
24.09.2010 00:10:00 | labuť